Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kontor

Kontorsarbetarnas önskemål fick gehör – Castellum ger plats åt gym

Publicerad: 8 oktober 2020, 10:05

Gym hamnade i topp när Castellum bad kontorsanställda fick lista mest önskade tjänster till den egna arbetsplatsen. Nu agerar bolaget på resultatet av undersökningen.


Ämnen i artikeln:

Castellum

Som svar på kontorsarbetarnas önskemål tar Castellum nu in gymkedjan Puls & Träning i sitt kvarter på Torsgatan i centrala Stockholm som genomgår en omdaning. 

Läs även: Fullt uthyrt i Flat Iron Building

Gymanläggningen blir 270 kvadratmeter stor och öppnar i december på Torsgatan 18.

I fastigheten intill, på Torsgatan 22-30, låg tidigare Stockholm Vattens huvudkontor och den byggnaden gör Castellum nu om från över 100 gamla arbetsplatser till moderna kontor och med publika verksamheter i bottenplanet.

Christian Bouvier, affärsområdeschef på Castellum i Stockholm kommenterar gymetableringen i ett pressmeddelande: 

– Ett gym har varit efterfrågat länge, och genom att arbeta aktivt med hälsa och erbjuda efterfrågade träningstjänster hoppas vi också bidra till att stärka arbetsgivarvarumärket hos företagen som etablerar sig här, säger Christian Bouvier.

Läs även: Poolia flyttar till Lilla Bantorget – Castellum skriver avtal

Det var tidigare i år som Castellum genomförde undersökningen Framtidens arbetsliv för att kartlägga förväntningar och drivkrafter hos arbetstagare i hela Sverige. I undersökningen framkom att hälsorelaterat utbud som gym och träningslokaler är den överlägset mest attraktiva servicen som arbetsplatser kan erbjuda. 

Andreas Jennische

Nyhetschef

andreas.jennische@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

Castellum

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.