Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kontor

Högsta rating för Akademiska Hus

Publicerad: 9 januari 2017, 08:55

Akademiska Hus har erhållit en publik rating från kreditvärderingsinstitutet Moody‘s. Det rör sig om en rating för bolagets kortsiktiga skulder och ratingen lyder på P-1 vilket är det högsta korttidsbetyget som Moody‘s ger.


Ämnen i artikeln:

Akademiska HusMoodys

Akademiska Hus har erhållit en publik rating från kreditvärderingsinstitutet Moody‘s. Det rör sig om en rating för bolagets kortsiktiga skulder och ratingen lyder på P-1 vilket är det högsta korttidsbetyget som Moody‘s ger. Vidare har man rejtat bolagets kortsiktiga certifikatprogram som även det får ratingen P-1.

”Akademiska Hus rating P-1 återspeglar bolagets ledande ställning på marknaden som den största tillhandahållaren av campusfastigheter för en mycket stabil statligt finansierad svensk sektor för högre utbildning,” kommenterar Ramzi Kattan, som är vice president och chefsanalytiker för Akademiska Hus hos Moody’s i ett pressmeddelande.

Sverrir Thór

Ämnen i artikeln:

Akademiska HusMoodys

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.