Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kontor

Grandab och Profura bildar bolag

Publicerad: 2 juli 2015, 05:30

Grandab och Profura Fastigheter bildar det gemensamma bolaget GranFura Fastighets AB. Bolaget har ambitionen att bygga en portfölj av industri- och kontorsfastigheter i Bohuslän och Trestad. Som första affär har bolaget förvärvat fyra sådana fastigheter i Uddevalla.


Ämnen i artikeln:

GrandabUddevalla

Grandab och Profura Fastigheter bildar det gemensamma bolaget GranFura Fastighets AB. Bolaget har ambitionen att bygga en portfölj av industri- och kontorsfastigheter i Bohuslän och Trestad.

Som första affär har bolaget förvärvat fyra sådana fastigheter i Uddevalla.

– Vi har under en tid letat efter fastigheter i Uddevalla då vi bedömer orten som attraktiv. Genom förvärvet har vi lagt grunden för vår gemensamma satsning och vill fortsätta vår expansion i Bohuslän och Trestad. Vi fokuserar nu på att hitta kompletterande objekt, säger Carl Petre, partner i Grandab Management AB.

– Profura Fastigheter ser med tillförsikt fram emot utvecklingen av bolaget och bedömer att marknaden för den här karaktären av fastigheter och området är på uppåtgående. Jag har länge varit aktiv i Uddevalla med omnejd och vet vilket bra företagsklimat som finns, säger Profurakoncernens ägare Bernt Ivarsson.

GranFura Fastighets AB har biträtts av Advokatfirman Allié.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande GranFura

Ämnen i artikeln:

GrandabUddevalla

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.