Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kontor

Göteborg till Yta.se:s digitala coworkingplattform

Publicerad: 24 maj 2022, 07:58

Coworking är inte bara en Stockholmsangelägenhet numera. Castellums United Spaces har till exempel en hubb på Östra Hamngatan i Göteborg och allt fler operatörer öppnar nya enheter i staden.

Foto: Yta.se

Yta.se breddar sin digitala annonstjänst – tar även med coworkingenheter i Göteborg: ”Efterfrågan exploderar i hela landet”, säger Viktor Söderström, vd yta.se


Ämnen i artikeln:

CoworkingGöteborgSvepet

I januari 2022 lanserade yta.se sin marknadsplats i Stockholm. Nu öppnar man även upp sin marknadsplats för företag som letar kontorshotell i landets näst största stad med omnejd. 

Enligt Yta.se växer coworkingutbudet stort även i Göteborg – under 2023 och 2024 öppnar ett flertal nya anläggningar i staden.

Läs mer: ”Även om coworkingtrenden stagnerar är min övertygelse att vår produkt kommer stå sig” 

– Efterfrågan för coworking exploderar i hela landet och det känns superkul att även kunna hjälpa företag i Göteborg att hitta den rätta coworkinglösningen för dem. Vi tror starkt på marknaden och anser att aktörerna här redan ligger i framkant, kommenterar Viktor Söderström, vd på yta.se.

Läs mer: Moms, kontor och delade ytor – så funkar det 

Bland de anläggningar i Göteborg som inför lanseringen har valt att lista sig hos Yta.se finns nyöppnade Upper Wasa, Tokali, Entreprenörsgatan samt United Spaces.

Redaktionen

redaktionen@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

CoworkingGöteborgSvepet

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.