Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kontor

Flera företag flyttar in i södra Sveriges högsta kontorshus

Publicerad: 26 november 2020, 14:53

The Point på Hyllie i Malmö samt det intilliggande hotellet Quality Hotel View ägs gemensamt av Peab och Volito.

Foto: Erik Grönlund

Södra Sveriges högsta kontorshus får fler hyresgäster.


Ämnen i artikeln:

The PointPeabVolito Fastigheter

The Point på Hyllie i Malmö är södra Sveriges högsta kontorshus och ägs av byggjätten Peab och det Malmöbaserade fastighetsbolaget Volito.

Läs även: Nya hyresgäster i The Point

Huset stod klart för inflyttning i januari och flera företag har nu valt att teckna hyresavtal. Peab skriver i ett pressmeddelande att Consensus AM, Sunco Food, Easy Telefoni,  Walraven, British American Tobacco och Client Solutions kommer att flytta in i The Point framöver.

– I dag ser många företag ett förändrat behov kring sina kontorsytor och vilken funktion de ska fylla i organisationen. The Point är ett kontorshus som genom sina flexibla lokaler på ett bra sätt kan möta den efterfrågan. Det känns väldigt spännande att få välkomna så många nya hyresgäster till The Point, säger Jenny Wohlfart som ansvarar för uthyrningen, i en kommentar.

Läs även: Holy Greens öppnar i The Point

Mer om The Point

The Point ligger mitt på Hyllie stationstorg. Byggnaden reser sig 110 meter upp i luften och inrymmer kontorslokaler i olika storlekar på 29 våningar. 

 

 

Andreas Jennische

Nyhetschef

andreas.jennische@fastighetsnytt.se

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.