tisdag21 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Kontor

Flera företag flyttar in i södra Sveriges högsta kontorshus

Publicerad: 26 november 2020, 14:53

The Point på Hyllie i Malmö samt det intilliggande hotellet Quality Hotel View ägs gemensamt av Peab och Volito. Foto: Erik Grönlund

Södra Sveriges högsta kontorshus får fler hyresgäster.

Ämnen i artikeln:

The PointPeabVolito Fastigheter

AJ


The Point på Hyllie i Malmö är södra Sveriges högsta kontorshus och ägs av byggjätten Peab och det Malmöbaserade fastighetsbolaget Volito.

Läs även: Nya hyresgäster i The Point

Huset stod klart för inflyttning i januari och flera företag har nu valt att teckna hyresavtal. Peab skriver i ett pressmeddelande att Consensus AM, Sunco Food, Easy Telefoni,  Walraven, British American Tobacco och Client Solutions kommer att flytta in i The Point framöver.

– I dag ser många företag ett förändrat behov kring sina kontorsytor och vilken funktion de ska fylla i organisationen. The Point är ett kontorshus som genom sina flexibla lokaler på ett bra sätt kan möta den efterfrågan. Det känns väldigt spännande att få välkomna så många nya hyresgäster till The Point, säger Jenny Wohlfart som ansvarar för uthyrningen, i en kommentar.

Läs även: Holy Greens öppnar i The Point

Mer om The Point

The Point ligger mitt på Hyllie stationstorg. Byggnaden reser sig 110 meter upp i luften och inrymmer kontorslokaler i olika storlekar på 29 våningar. 

 

 

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev