måndag5 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Kontor

Croisette flyttar sitt huvudkontor till Hyllie

Publicerad: 20 september 2022, 09:31

Foto: Pressbild

Croisette fortsätter att expandera och flyttar huvudkontoret till Hyllie, där byggnadens namn, Croisette Tower, återspeglar sina hyresgäster på översta våningen.

Ämnen i artikeln:

Croisette

R


Efter en organisk tillväxt om över 100 procent per år i snitt, följdes expansionen upp av ett jättekliv vid förvärvet av majoritetsposten i mäklarkedjan Våningen & Villan, skriver bolaget i ett pressmeddelande.

– Vi stormtrivs i vårt nuvarande kontor på Propellergatan, men vår expansion även innan Våningen omöjliggör en fortsatt vistelse. Nu tar vi steget vidare mot Hyllie Boulevard och vår nya hemmaarena - Croisette Tower. Vår internationella profil, med koppling till vårt kontor i Köpenhamn, tillgången till Kastrup och pendlingsvänligheten kommer gynna oss långsiktigt, kommenterar Per Svensson, vd och grundare av Croisette Real Estate Partner. 

Croisette har haft uthyrningsuppdraget för projektet och huset är sedan länge fullt uthyrt.

– Vi är mycket nöjda med samarbetet med Croisette. Redan från start visade de på en kreativitet och en vilja att lösa uppgiften. Varenda kvadratmeter är uthyrd på ritning och det gick betydligt snabbare än vad vi hade vågat hoppas på. Att de också väljer att placera sitt huvudkontor på översta våningen i huset bekräftar projektets kvalitet och det oslagbara läget, kommenterar Jörgen Rasmusson och Lars Larsson, Jöla Invest” 

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev