onsdag27 september

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Kontor

Caia tog hem priset Sveriges snyggaste kontor – kolla in bilderna

Publicerad: 25 november 2022, 10:57

Här i Humlegårdens fastighet Landbyska verket 8 på Biblioteksgatan 28 i Stockholm huserar Caia cosmetics som vunnit utmärkelsen Sveriges Snyggaste Kontor 2022. Foto: Humlegården/Emil Fagander

Foto: Pressfoto

Caia cosmetics tog hem segern i tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor 2022. Och i och med det sträcker såklart även fastighetsägaren Humlegården lite extra på sig.

Ämnen i artikeln:

SvepetHumlegården FastigheterStockholm

Mårten Arvidsson

marten.arvidsson@bonniernews.se


Under Stora Kontorsdagen på Grand Hotel i Stockholm den 24 november blev det klart att skönhetsföretaget Caia Cosmetics lokaler utsetts till Sveriges Snyggaste Kontor 2022. Utmärkelsen arrangeras av marknadsplatsen lokalnytt.se, branschtidningen Fastighetssverige och nyhetssajten Nordic Property News.

Läs mer: Microsofts vice vd: ”Kontoret är till för att slå sönder strukturer”

Bolaget håller till på 700 kvadratmeter i Humlegårdens fastighet Landbyska verket 8 på Biblioteksgatan 28 på Östermalm i centrala Stockholm, där man flyttade in under hösten 2021.

Förutom flexibla arbetsplatser, mötesrum och gemensam lounge innehåller lokalerna en studio på 150 kvadratmeter som används för fotograferingar och event.

Läs mer: Bildextra: På besök hos Fabege – gammalt tryckeri blev modernt huvudkontor

Se bildspel från Caia Cosmetics kontor här:

Bild 1/10  Mötesrum. Foto: Emil Fagander

Foto: Pressfoto

I ett pressmeddelande skriver Humlegården att när kontoret anpassades för den nya hyresgästen var målsättningen att skapa en "kreativ plats utöver det vanliga, där kontoret är en förlängning av varumärket."

– Vi är mycket stolta över utmärkelsen, CAIA Cosmetics vinner i en tuff konkurrens med många fina bidrag. Kontoret är ett mycket bra exempel på hur man kan skapa en inspirerande och funktionell arbetsplats, där man verkligen kliver in i varumärkets universum, säger Anneli Jansson, vd på Humlegården.

Samarbetspartners i projektet följer nedan.

Inredning: CJ Studio

Byggentreprenad: Metrolit

Möbler: Lindelöfs

Humlegården fastigheter: Katarina Cygnaeus (uthyrning), Ove Neuman (byggprojektledning) och Anna Winbergh (marknadsområdeschef).

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev