Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kontor

Bilder: Ikea lanserar ”lekfull” coworking i södra Stockholm

Publicerad: 17 maj 2022, 12:16

Hej! Workshop öppnar den 7 juni i handelsområdet Kungens Kurva utanför Stockholm.

Foto: Ikea

Om ett par veckor öppnar möbeljätten Ikea Hej!Workshop i Kungens Kurva Shoppingcenter. Målgruppen är både hybridarbetaren och shopparen som söker efter flexibel och prisvärd coworking. Här ser du visionsbilderna.


Ämnen i artikeln:

Ikea

– Vi har tagit fram ett koncept som är både hållbart och hälsosamt. Lokalerna är utformade för att vara praktiska, lekfulla och inspirerande med utgångspunkt från våra egna designprinciper, kommenterar Linton Scarborough, Market Manager på Ikea Kungens Kurva. 

All inredning i den nya coworking-lokalen kommer från Ikea.

Foto: Ikea

Ikea står för all inredning i de 700 kvadratmeter stora lokalerna som slår upp dörrarna den 7 juni. Satsningen är ett samarbete mellan Ikea för Företag och Kungens Kurva Shoppingcenter som ägs av Ingka Centres, tidigare Ikea Centres, en köpcentrumkedja med gallerior och handelsplatser i Norden, Ryssland och Kina.

– Vi vill erbjuda ett alternativ till hemarbetet eller pendlingen till kontoret och underlätta vardagen genom att skapa en bättre balans mellan arbete och fritid, kommenterar handelsplatsens marknadschef Memo Hussein.

Foto: Ikea

Läs även: Följ med in bakom den stora gula väggen – här bryter Ikea ny mark i Sverige

Det nya konceptet bygger på en flexibel prissättning där besökare kan boka in sig från en kort stund till en hel månad, för att även nå ut till shopparen eller förbipasserande som behöver jobba en kort stund. Kontoret har en prova-på-dag den 15 juni

De 700 kvadratmeter stora lokalerna ska vara ”praktiska, lekfulla och inspirerande” enligt Linton Scarborough på Ikea Kungens Kurva.

Foto: Ikea

 

Teresa Ahola

Reporter

teresa.ahola@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

Ikea

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.