Söndag09.08.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Kontor

Aktivitetsbaserat kontor för CBRE

Publicerad: 15 September 2014, 10:26

CBRE har nu flyttat in i nya kontorslokaler i Diligentias fastighet på Jakobsbergsgatan 16 i Stockholm. De nya lokalerna rymmer även CBRE Basale, bolagets Asset Services-avdelning.


Ämnen i artikeln:

CBRESkandia Fastigheter

CBRE hyr 1 121 kvadratmeter.

– Genom att flytta och samlokalisera vår verksamhet får vi nu alla våra tjänster samlade under ett och samma tak. Vi kommer att vara cirka 75 konsulter på kontoret i Stockholm och eftersom vår svenska verksamhet växer behöver vi nya och effektiva ytor, säger Patrik Kallenvret, Managing Director på CBRE.

Det nya kontoret kommer att vara utformat som en aktivitetsbaserad arbetsplats. Arbetssättet kallas inom CBRE för Workplace 360 och alla nya CBRE-kontor världen över utformas enligt denna princip.
– Vi ser en mängd fördelar med detta arbetssätt – varje individ väljer arbetsplats utifrån arbetsuppgift vilket främjar kunskapsöverföring och ökat samarbete mellan alla medarbetare. Detta leder i sin tur till både nya idéer och bättre kunskap om våra kunder och deras behov. Dessutom ger det oss som företag möjlighet att använda de ytor vi hyr på ett effektivt sätt, säger Katarina Bjelkow Rössel, COO på CBRE.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande CBRE

Ämnen i artikeln:

CBRESkandia Fastigheter

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.