torsdag23 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Hotell

ESS Group går in som delägare för lyxoperatör inom coliving

Publicerad: 14 oktober 2022, 09:55

Jonas Stenborg är vd på ESS Group – hotellbolaget som nu går nu in i ägargruppen för 20–30 Coliving, premiumbolaget inom coliving. Foto: 20-30 Coliving/ESS

ESS Group ingår samarbete med colivingbolaget 20–30 Coliving: ”Ett naturligt steg för oss att ta”, menar Jonas Stenberg, vd på ESS Group.

Ämnen i artikeln:

SvepetTurbine hotellHotell

Philip Wallin

philip.wallin@bbm.bonnier.se


Sedan starten 2020 har colivingbolaget 20–30 Coliving utvecklat delningsbostäder i Stockholm och Lund – totalt har man fem mindre enheter.

Bolaget särskiljer sig från andra aktörer inom segmentet genom att lägga större fokus på̊ inredning och service – en position som man nu vill stärka genom att släppa in hotellkoncernen ESS Group i bolaget.

Läs mer: Vad menas med coliving?

– Att ingå partnerskap med ett företag som erbjuder coliving känns helt naturligt för oss. Att de ­– precis som vi ­– har ett öga för de små detaljerna där hållbar livsstil inte står i rak motsats till bekvämlighet och lyx, känns också bra, kommenterar Jonas Stenberg, vd och partner på ESS Group.

ESS Group står bakom hotelldestinationer som Hotel Pigalle i Göteborg, Steam Hotel i Västerås och Ellery Beach House på Lidingö.

– Vi är glada över att utöka vår ägargrupp med viktig kompetens och oslagbar erfarenhet. Tillsammans med ESS Group kan vi utveckla en ännu starkare profil och erbjuda ett alternativ som ännu inte finns att uppleva på den svenska fastighetsmarknaden, kommenterar Markus Linhardt, vd och en av grundarna till 20–30 Coliving.

5 enheter i Stockholm och Lund

20–30 Coliving har just nu fem enheter i sin portfölj:

Townhouse – Stora Essingen i Stockholm (165 kvm).

Diplomat 1 – Östermalm i Stockholm (171 kvm).

Diplomat 2 – Östermalm i Stockholm (171 kvm) .

HI – Råsunda i Solna (143 kvm).

HSB Copartment – Lund (901 kvm).

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev