Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Historiskt

WeWork etablerar i Stockholm

Publicerad: 9 juli 2018, 09:51

Bild: AMF Fastigheter

AMF Fastigheter hyr ut till amerikanska WeWork i kvarteret Urban Escape, i Stockholm. Hyresavtalet avser fastigheten Trollhättan 29.


Ämnen i artikeln:

WeWorkUrban EscapeAMF Fastigheter

WeWork erbjuder företag flexibel kontorsyta med tillgång till aktiviteter, tjänster och ett globalt nätverk. Det nya kontoret ger plats för fler än tusen framtida medlemmar. Företaget slår upp portarna under våren 2019.

– Stockholm har en av världens mest levande techscener som fullständigt kokar av innovationskraft och pionjäranda. Vi ska ge våra medlemmar en plats, sammanhang och service som ger energi och inspiration. Men vi ska också skapa förutsättningar för nya samarbeten som främjar en positiv ömsesidig utveckling, säger Wybo Wijnbergen, Nordeuropachef för WeWork.

– Jag är mycket glad för att WeWork kommer till Stockholm och väljer Urban Escape. Det är ett kvitto på att Stockholm och vårt kvarter står sig väl i den internationella konkurrensen, säger Mats Hederos, VD för AMF Fastigheter. ”

Cushman & Wakefield har företrätt WeWork i lokalsökning och förhandling.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.