Tisdag04.08.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Historiskt

Wallenstam omorganiserar till regioner

Publicerad: 6 Februari 2011, 23:00

Wallenstam omorganiserar till regioner Från den 1 mars 2011 kommer Wallenstams verksamhet att organiseras i regioner. Vice vd Mathias Aronsson blir ansvarig för region Stockholm och vice vd Thomas Dahl ansvarig för region Göteborg där verksamheten i Helsingborg ingår…


Källa: Pressmeddelande Wallenstam

Wallenstam omorganiserar till regioner

rån den 1 mars 2011 kommer Wallenstams verksamhet att organiseras i regioner. Vice vd Mathias Aronsson blir ansvarig för region Stockholm och vice vd Thomas Dahl ansvarig för region Göteborg där verksamheten i Helsingborg ingår. Från den 1 mars 2011 kommer Wallenstams verksamhet att organiseras i regioner. Vice vd Mathias Aronsson blir ansvarig för region Stockholm och vice vd Thomas Dahl ansvarig för region Göteborg där verksamheten i Helsingborg ingår.

Utöver att verksamheten organiseras i regioner utökas även fokus på utveckling och nybyggnation av hyresrätter. En koncerngemensam specialistgrupp ansvarar för att även fortsättningsvis säkerställa energieffektiva nyproduktioner till en avkastning på minst 7 procent.

– Vår nyproduktionsvolym har ökat markant sedan ett par år tillbaka. Genom att organisera verksamheten i regioner blir hela byggprocessen mer lokalt integrerad och kommer nu närmare respektive verksamhet och närmare kunderna. För att fortsätta bidra till hållbar stadsutveckling i de städer vi är verksamma har vi också tillsatt en specialistgrupp som kommer att ha fortsatt fullt fokus på vår lönsamma, energieffektiva nyproduktion, säger Hans Wallenstam, vd för Wallenstam.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.