Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag17.01.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Historiskt

Wallenstam förvärvar för 1,2 miljarder

Publicerad: 25 Januari 2011, 23:00

Wallenstam förvärvar för 1,2 miljarder Wallenstam har tecknat avtal med Niam om förvärv av sju kommersiella innerstadsfastigheter i Göteborg med en total yta på 55 000 kvadratmeter. Det underliggande fastighetsvärdet uppgår till 1,179 miljarder kronor…


Källa: Pressmeddelande Wallenstam

Wallenstam förvärvar för 1,2 miljarder

Wallenstam har tecknat avtal med Niam om förvärv av sju kommersiella innerstadsfastigheter i Göteborg med en total yta på 55 000 kvadratmeter. Det underliggande fastighetsvärdet uppgår till 1,179 miljarder kronor.

Fastigheterna förvärvas genom bolag och det underliggande fastighetsvärdet uppgår till 1,179 Mdr. Wallenstam tillträder de nyförvärvade fastigheterna den 1 juli 2011.

Samtliga förvärvade fastigheter är belägna i centrala lägen som Kaserntorget, Ekelundsgatan, Första Långgatan, Kungsgatan och Rosenlundsgatan. Bland de större hyresgästerna finns organisationer och myndigheter som Länsstyrelsen i Västra Götalands län, Kronofogdemyndigheten och Fiskeriverket.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.