Torsdag13.08.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Historiskt

Veidekke drar ner bemanningen i Norge

Publicerad: 26 Augusti 2019, 11:03

Veidekke skär ner på anläggningsdelen i Norge.

Foto: Mostphotos

“Vi måste ändra oss och jobba smartare än tidigare. Detta är en krävande process och dessvärre innebär det att alla inte får vara med oss framöver”, säger anläggningschefen Øivind Larsen i en kommentar till Di.se


Ämnen i artikeln:

Veidekke

Måste skära ner på personal i anläggningsdelens centrala funktioner i Norge för att minska kostnaderna.

[Content-acide]

Det är Di.se som skriver att den norska byggkoncernen Veidekke förra sommaren tog stora nedskrivningar på anläggningsprojekt och nu måste skära ner på utgifterna. Cirka 50 tjänster inom anläggningsdelen i personer inom anläggningsdelens centrala funktioner i Norge.

– Vi har en klar målsättning om att återigen göra Veidekke Anläggning till en duktig och lönsam anläggningsentreprenör. Men för att komma dit måste vi ändra oss och jobba smartare än tidigare. Detta är en krävande process och dessvärre innebär det att alla inte får vara med oss framöver. Vi kommer att göra allt vi kan för att finna goda lösningar och tillvara ta dem som berörs av detta på ett så bra sätt som möjligt, säger Øivind Larsen i en kommentar till Di.se.

Andreas Jennische

Ämnen i artikeln:

Veidekke

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.