Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Historiskt

Vasakronan satsar på teknikenhet

Publicerad: 20 november 2017, 08:21

Vasakronan skapar en ny teknikorganisation byggd för att hitta, utveckla och testa ny teknik. “Genom det skapar vi ännu bättre förutsättningar att både drifta och utveckla våra fastigheter”, säger Nicklas Walldan.


Ämnen i artikeln:

Vasakronan Fastigheter

Vasakronan skapar en ny teknikorganisation byggd för att hitta, utveckla och testa ny teknik.

– Solceller, batterilagring, likströmsnät och elektroniska passagesystem. Listan över tekniska lösningar som vi redan jobbar med är lång. Med den nya organisationen skapar vi ännu bättre förutsättningar att både drifta och utveckla våra fastigheter, säger Nicklas Walldan, chef för teknik, service och utveckling, i ett pressmeddelande.

Teknikorganisationen kommer efter förändringen bestå av cirka 100 högkvalificerade tekniker med fokus på drift och utveckling av fastigheterna. Cirka 30 av Vasakronans nuvarande drifttekniker kommer att gå över till Coor för att säkra kvaliteten och delta i utvecklingen av den tekniska serviceleveransen.

– Ambitionen är att tillsammans kunna utveckla leveransen ännu en nivå, säger Walldan.

Den nya organisationen träder i kraft den i februari nästa år.

Redaktionen

Ämnen i artikeln:

Vasakronan Fastigheter

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.