Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag21.01.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Historiskt

Vasakronan introducerar grönt koncept

Publicerad: 24 Januari 2011, 23:00

Vasakronan introducerar grönt koncept Vasakronan introducerar det gröna kontoret, ett hjälpmedel för hyresgäster att miljöanpassa sina lokaler. Hyresavtal, servicetjänster, transport och flytt ingår i tjänsten…


Källa: Pressmeddelande Vasakronan

Vasakronan introducerar grönt koncept

Vasakronan introducerar det gröna kontoret, ett hjälpmedel för hyresgäster att miljöanpassa sina lokaler. Hyresavtal, servicetjänster, transport och flytt ingår i tjänsten.

-Miljömedvetenheten bland våra kunder är stor och vi är övertygade om att efterfrågan på gröna tjänster kommer att öka. Därför kommer vi att satsa på att ta fram fler miljövänliga alternativ till våra hyresgäster. Vi skrev till exempel cirka 200 gröna hyresavtal med våra hyresgäster under 2010, och i år räknar vi med att fördubbla den siffran, säger Fredrik Wirdenius, vd, Vasakronan.

Att flytta grönt är en del av erbjudandet. I Vasakronans bestånd sker årligen cirka 700 flyttar vilket, enligt Vasakronan, motsvarar cirka 13 000 arbetsplatser och drygt 300 långtradare med avfall. Även så kallade gröna servicetjänster ingår vilket till exempel innebär att alla hyresgäster i en fastighet har samma städ-, kaffe- och fruktleverantör vilket minskar behovet av transporter till och från fastigheten väsentligt.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.