Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag28.01.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Historiskt

Varberg utsett till Årets Tillväxtkommun 2010

Publicerad: 18 Augusti 2010, 22:00

Varberg utsett till Årets Tillväxtkommun 2010 Varbergs kommun har utsetts till Årets Tillväxtkommun av Arena för tillväxt som är ett samarbete mellan Swedbank, ICA, Sveriges Kommuner och Landsting och konsultföretaget SWECO…


Källa: Pressmeddelande Arena för tillväxt

Varberg utsett till Årets Tillväxtkommun 2010

Varbergs kommun har utsetts till Årets Tillväxtkommun av Arena för tillväxt som är ett samarbete mellan Swedbank, ICA, Sveriges Kommuner och Landsting och konsultföretaget SWECO.

Motiveringen lyder:

"Varbergs kommun har strategiskt arbetat med att vidareutveckla sig som attraktiv kommun att bo, besöka och verka i. Historik och framtid förenas genom kurortstradition, ett expansivt företagande samt ett växande Campus Varberg och bidrar till kommunens starka varumärke. Marknad Varberg har en central roll som aktiv mötesplats mellan privata och offentliga beslutsfattare som gemensamt verkar för Varbergs framtid med stöd av ett gott företagsklimat. Politisk samordning har bidragit till att Varberg tagit väl tillvara på sina goda tillväxtförutsättningar och att vara en drivande lokal, delregional och regional samverkansaktör.”

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.