Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Historiskt

Utbildningsplatserna för branschen fördubblas

Publicerad: 23 januari 2015, 14:51

Fastighetsbranschen får starta elva utbildningar på åtta orter i landet hösten 2015. Därmed fördubblas antalet utbildningsplatser mot fastighetsbranschens yrken på yrkeshögskolenivå.


Ämnen i artikeln:

Fastighetsbranschens Utbildningsnämnd

Det handlar om utbildningar mot bland andra yrkesrollerna fastighetstekniker, fastighetsingenjör och fastighetsförvaltare. I och med det här ökar antalet utbildningsplatser inom yrkeshögskolan mot branschens yrken med ytterligare drygt 600 platser, vilket är nästan en fördubbling jämfört med i dag.

– Genom branschens nationella uppvaktning av beslutsfattare och myndigheter, de regionala arbetsgruppernas (FUR) arbete och höstens YH-konferens har vi ökat kunskapen om branschens kompetensbehov. Vi är väldigt glada över denna utveckling. Samtidigt ser vi att det återstår mycket arbete för att säkra de kompetensbehov som fastighetsbranschen fortsatt kommer att stå inför, säger Madeleine Rietschel. verksamhetschef på Fastighetsbranschens Utbildningsnämnd.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande Fastighetsbranschens Utbildningsnämnd

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.