Lördag24.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Historiskt

Uppsalahem frigör lägenheter till studenter

Publicerad: 9 Augusti 2011, 22:00

Uppsalahem frigör lägenheter till studenter I samarbete med Studentkåren och bostadssajten Studentboet öronmärker Uppsalahem 20 korttidskontrakt till nyanlända studenter…


Källa: Pressmeddelande Uppsalahem

Uppsalahem frigör lägenheter till studenter

I samarbete med Studentkåren och bostadssajten Studentboet öronmärker Uppsalahem 20 korttidskontrakt till nyanlända studenter.

– Det är ett litet men konkret bidrag som vi hoppas kan hjälpa några av de nyanlända studenterna i Uppsala. Under senhösten har vi byggstart för 150 studentlägenheter i Rosendal och konkreta planer och byggstart för ytterligare 500 student- och ungdomsbostäder inom en snar framtid. Bostadsfrågan för studenter är mycket viktig, inte bara för de studerande själva – utan för hela Uppsala som studentstad, säger Mikael Rådegård, vd Uppsalahem.

För flera av de frigjorda bostäderna väntar en större ombyggnad och exakt hur länge man kommer att kunna bo i lägenheten varierar. Två villkor för att få söka lägenheterna är att man inte tidigare studerat i Uppsala samt att man inte redan bor i staden.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.