Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag28.01.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Historiskt

Universitet och högskolor får hyra ut bostäder

Publicerad: 2 Augusti 2010, 22:00

Universitet och högskolor får hyra ut bostäder Regeringen har beviljat tillstånd för nio universitet och högskolor att hyra ut bostäder till sina studenter. Bakgrunden är att flera universitet och högskolor i storstadsregioner uppger sig ha problem att rekrytera studenter på grund av att det är svårt att få tag på en bostad…


Källa: Pressmeddelande Boverket 2010-27-07

Universitet och högskolor får hyra ut bostäder

Regeringen har beviljat tillstånd för nio universitet och högskolor att hyra ut bostäder till sina studenter. Bakgrunden är att flera universitet och högskolor i storstadsregioner uppger sig ha problem att rekrytera studenter på grund av att det är svårt att få tag på en bostad.

De lärosäten som får tillstånd att bedriva uthyrning av studentbostäder är: Uppsala universitet, Lunds universitet, Göteborgs universitet, Stockholms universitet, Karolinska institutet, Kungl. Tekniska högskolan, Malmö högskola, Södertörns högskola och Sveriges lantbruksuniversitet.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.