Tisdag27.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Historiskt

Unilever skriver nytt avtal med Fabege

Publicerad: 5 Oktober 2011, 22:00

Unilever skriver nytt avtal med Fabege i Solna Business Park Nyligen skrev Unilever ett grönt hyresavtal med Fabege i Solna Business Park. Hyresperioden förlängs till och med 2019 och tillsammans investerar företagen i miljöarbete…


Källa: Pressmeddelande Unilever

Unilever skriver nytt avtal med Fabege i Solna Business Park

Nyligen skrev Unilever ett grönt hyresavtal med Fabege i Solna Business Park. Hyresperioden förlängs till och med 2019 och tillsammans investerar företagen i miljöarbete.

Det gröna avtalet innebär att fastighetsägaren och hyresgästen gemensamt arbetar och tar ansvar för att minska miljöpåverkan, energioptimera lokalerna samt minska koldioxidutsläppen.

Avtalet avser de 4 000 kvadratmeter i Solna Business Park där Unilever suttit sedan 2006. Det nya gröna hyresavtalet börjar gälla den första januari 2012, i samband med det påbörjar Fabege ombyggnationerna som genomförs i etapper och ska vara klara till hösten 2012.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.