Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Historiskt

Ulf Nyqvist lämnar Botkyrkabyggen

Publicerad: 7 september 2016, 06:35

Ulf Nyqvist.

Foto: Botkyrkabyggen.

Ulf Nyqvist, vd på Botkyrkabyggen sedan 2004, kommer att lämna bolaget i april nästa år. Efter det vill han jobba på konsultbasis i branschen.


Ämnen i artikeln:

BotkyrkabyggenUlf Nyqvist

Ulf Nyqvist, vd på Botkyrkabyggen sedan 2004, kommer att lämna bolaget i april nästa år. Efter det vill han jobba på konsultbasis i branschen, och resa.

– Under min tid på företaget har vi arbetat aktivt för att stärka hyresrätten. Jag är också glad över de nyproducerade ungdomsbostäder som färdigställs i dagarna.
Utöver detta har det handlat mycket om att stärka ekonomin inför de enorma renoveringsinsatser i miljonprogrammet som väntar, samt arbetet med den nya upplåtelseformen andelsägarlägenheter, säger Nyqvist.

Han har ännu inte riktigt bestämt sig för vad han ska göra efteråt.

– Min ambition är att på något sätt finnas kvar i fastighetsbranschen och bidra genom mina erfarenheter, troligtvis på konsultbasis. Men jag ser också fram emot att resa och göra annat som tiden inte tidigare räckt till för, säger han.

Redaktionen

Ämnen i artikeln:

BotkyrkabyggenUlf Nyqvist

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.