Fredag30.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Historiskt

Ulf Norehn ny vd för Swedish Hospital Partners

Publicerad: 18 Augusti 2011, 22:00

Ulf Norehn vd för Swedish Hospital Partners Ulf Norehn har utsetts till ny vd för Swedish Hospital Partners, bolaget som ansvarar för genomförandet av Nya Karolinska Solna, NKS, Skanskas största uppdrag…


Källa: Pressmeddelande Skanska

Ulf Norehn vd för Swedish Hospital Partners

Ulf Norehn har utsetts till ny vd för Swedish Hospital Partners, bolaget som ansvarar för genomförandet av Nya Karolinska Solna, NKS, Skanskas största uppdrag.

Ulf Norehn har tidigare varit Utvecklingschef för Capital Hospitals, projektbolaget som har ansvaret för att genomföra sjukhusprojekten Barts and The London i Storbritannien.

Ulf Norehn, som ersätter Inger Olsson på VD-posten, har under det gångna året varit involverad som rådgivare i NKS-projektet. Han tillträder måndagen den 22 augusti.

Inger Olsson tillträder en ny tjänst hos koncernstaben Risk Management där hon bland annat kommer att arbeta med att vidareutveckla riskhantering i våra affärsenheter.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.