Fredag14.08.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Historiskt

Thomas Ferm ny partner i PM Search

Publicerad: 6 Februari 2011, 23:00

Thomas Ferm ny partner i PM Search PM Search har knutit till sig Thomas Ferm som ny partner i bolaget. Han har tidigare varit verksam i bland annat AP Fastigheter…


Källa: pressmeddelande PM Search

Thomas Ferm ny partner i PM Search

PM Search har knutit till sig Thomas Ferm som ny partner i bolaget. Han har tidigare varit verksam i bland annat AP Fastigheter.

PM Search arbetar främst med rekrytering till fastighets- och förvaltningsbolag. Thomas Ferm kommer närmast från egen konsultverksamhet. Sedan 8 år tillbaka finns också Rolf Rylander med som partner och s:r rekryteringskonsult.

– Vi är väl insatta i den nya tidens krav på organisation, verksamhet och individ. Under det senaste året har inte minst specialistkunskap och erfarenhet kommit att efterfrågats allt oftare. För att tillgodose våra kunders efterfrågan på rekryteringsresurser utökar vi nu vår verksamhet ytterligare, säger Bengt Edgren, grundare av PM Search.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.