Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Historiskt

Tengbom får uppdrag av Ikano

Publicerad: 28 november 2011, 23:00

Tengbom får uppdrag av Ikano
Tengbom har av IKANO Retail Centres fått uppdraget att rita ett 35 000 kvadratmeter stort köpcentrum. Samtidigt utökar Tengbom sitt befintliga team av specialister inom retailinredning…


Källa: Pressmeddelande Tengbom

Tengbom får uppdrag av Ikano

Tengbom har av IKANO Retail Centres fått uppdraget att rita ett 35 000 kvadratmeter stort köpcentrum. Samtidigt utökar Tengbom sitt befintliga team av specialister inom retailinredning.

Tengbom har fått i uppdrag av IKANO Retail Centres att rita det köpcentrum som ska ligga i anslutning till det nya IKEA-varuhuset i området Entré Syd i Umeå.

Samtidigt utökar Tengbom sitt befintliga team av specialister inom retailinredning med ett antal rekryteringar över hela landet. I Stockholm anställs Kjerstin Björk och Anders Börthas. Kjerstin Björk kommer närmast från ett av Sveriges största klädmärken där hon arbetat som etableringsansvarig arkitekt. Anders Börthas har en mångårig kunskap av att inreda gallerior. I Malmö har Eva Sandberg, inredningsarkitekt, rekryterats.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News