Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Historiskt

Swecopris till examensjobb om genomförande av energieffektiva lösningar

Publicerad: 23 november 2010, 23:00

Swecopris till examensjobb om genomförande av energieffektiva lösningar
Christer Gerdin och Louise Hammarberg tilldelades Swecos studentpris för sitt examensarbete ”Varför genomförs inte lönsamma energieffektiva investeringar?” Samma arbete tilldelades även, det av ISS instiftade, Stora Property Priset under Business Arena tidigare i år…


Källa: Pressmeddelande Sweco

Swecopris till examensjobb om genomförande av energieffektiva lösningar

Christer Gerdin och Louise Hammarberg tilldelades Swecos studentpris för sitt examensarbete ”Varför genomförs inte lönsamma energieffektiva investeringar?” Samma arbete tilldelades även, det av ISS instiftade, Stora Property Priset under Business Arena tidigare i år.

I examensarbetet har Christer Gerdin och Louise Hammarberg tittat på ett antal flaskhalsar och dessutom utvecklat ett verktyg som räknar, förklarar och hjälper till att överbrygga de kommunikationsproblem som lätt uppstår när större energieffektiva lösningar ska genomföras. Fem faktorer som är avgörande för att lyckas genomdriva fler investeringar i energieffektiva lösningar presenteras i arbetet.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.