Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Historiskt

Svindlande premier i fastighetshettan

Publicerad: 24 juni 2019, 12:17

Fastighetsaktierna fortsätter att rusa på Stockholmsbörsen. När både räntan och kronan kollapsat har värderingarna sprungit iväg och det finns tecken på överhettning. Artikeln kan läsas i appen Aware.


Fastighetsaktierna fortsätter att rusa på Stockholmsbörsen. När både räntan och kronan kollapsat har värderingarna sprungit iväg och det finns tecken på överhettning.

Klarblå himmel, 25 grader varmt och Stockholms fantastiska skärgård. Jag står på bryggan på en av skärgårdens metropoler och beundrar alla fina båtar i högkonjunkturens och nollräntans Sverige. Den största båten, med fyra stycken fyrahundrahästare på akterspegeln, verkar helt ny och får knappt plats vid bryggan. Vems är den frågar jag killen i grannbåten.

”Det där är hans lilla båt, han har en dubbelt så stor också. Han jobbar med fastigheter ser du”, sa han och skrattade.

Det här är en artikel från Dagens Industri. För att läsa den i sin helhet måste du ladda ner appen Aware (just nu kostnadsfri) i Google Play eller i App Store.

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.