Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag21.01.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Historiskt

Sveafastigheter förvärvar i Helsingfors

Publicerad: 13 Januari 2011, 23:00

Sveafastigheter förvärvar i Helsingfors Sveafastigheters tredje fond, Sveafastigheter Fund III, gör sin första investering i Finland genom att förvärva två kontorsfastigheter i Helsingfors tillsammans med HGR. Aareal och Helaba har finansierat affären…


Källa: Pressmeddelande Sveafastigheter

Sveafastigheter förvärvar i Helsingfors

Sveafastigheters tredje fond, Sveafastigheter Fund III, gör sin första investering i Finland genom att förvärva två kontorsfastigheter i Helsingfors tillsammans med HGR. Aareal och Helaba har finansierat affären.

Sveafastigheter Fund III (”Sveafastigheter”) har tillsammans med HGR Property Partners (”HGR”) förvärvat två kontorsfastigheter på Elimägatan 25-27 och Elimägatan 23 i Vallgård, Helsingfors. Fastigheterna förvärvas av Delek Global Real Estate och transaktionen finansieras av de tyska bankerna Aareal Bank AG (”Aareal”) och Landesbank Hessen-Thüringen Girozentrale (”Helaba”), med Aareal som arrangör. Parterna har valt att inte offentliggöra köpeskillingen.

Den totala uthyrbara arean uppgår till 19 500 kvadratmeter. Sveafastigheter och HGR planerar att hyra ut fastigheterna till ett antal stora huvudhyresgäster.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.