Söndag01.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Historiskt

Studentlägenheter i Jönköping invigda

Publicerad: 23 Oktober 2011, 22:00

Studentlägenheter i Jönköping invigda Studentbostäderna på Ekhagen invigdes under måndagen. Ägare till bostäderna är Husgruppen AB, som tillsammans med Högskolan i Jönköping, har genomfört projektet…


Källa: Pressmeddelande Riksbyggen

Studentlägenheter i Jönköping invigda

Studentbostäderna på Ekhagen invigdes under måndagen. Ägare till bostäderna är Husgruppen AB, som tillsammans med Högskolan i Jönköping, har genomfört projektet.

Anläggningen består av 96 lägenheter, flera av dem med utsikt mot Vättern, med egen ingång via loftgång i tre byggnader. På området finns också ett allaktivitetshus med tvättstuga allrum och bibliotek.

Husgruppen AB har valt Riksbyggen till fastighetsförvaltare med uppdrag att tillhandahålla ekonomisk förvaltning, fastighetsskötsel, lokalvård, energitjänster och att genomföra årliga besiktningar. Målet är ett ytterligare antal liknande anläggningar i Sverige, där Husgruppen AB och Riksbyggen planerar för ett vidare samarbete.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.