Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Historiskt

Structors vinst drygt 100 miljoner

Publicerad: 19 februari 2019, 19:24

Bild: Riksbanken

Efter att 25 procent av vinsten delas ut till medarbetarna gjorde samhällsbyggnadskoncernen Structor gjorde ett rörelseresultat om drygt 106 miljoner kronor för 2018 och omsatte totalt cirka 735 miljoner kronor.


Ämnen i artikeln:

Structor

Efter att 25 procent av vinsten delas ut till medarbetarna gjorde samhällsbyggnadskoncernen Structor gjorde ett rörelseresultat om drygt 106 miljoner kronor för 2018 och omsatte totalt cirka 735 miljoner kronor. Både resultat och omsättning är i nivå med föregående år, enligt ett pressmeddelande från bolaget.

”De goda resultaten visar på styrkan i vår företagskultur och affärsmodell, även i en till delar vikande konjunktur. Vi ser fram emot att välkomna fler bolag och medarbetare till oss under 2019”, säger Monica Granberg, vd för Structor AB, i en kommentar.

Under 2018 tillkom tre nya bolag i koncernen då man startade projektledningsbolag i Uppsala och Karlstad sam ett byggkonstruktionsbolag i Umeå.

Redaktionen

Ämnen i artikeln:

Structor

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.