Lördag08.08.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Historiskt

Structor mot rekordår

Publicerad: 7 December 2017, 13:28

Konsultbolaget Structors vinst för årets tre första kvartal uppgick till drygt 85 miljoner kronor, efter att man delat ut 25 procent av vinsten till sina medarbetare.


Ämnen i artikeln:

Structor

Konsultbolaget Structors vinst för årets tre första kvartal uppgick till drygt 85 miljoner kronor, efter att man delat ut 25 procent av vinsten till sina medarbetare. Bolaget omsatte under perioden 565 miljoner kronor vilket är cirka 20 procent mer än ifjol.

Under hela 2016 uppgick omsättningen till drygt 680 miljoner kronor och rörelseresultatet till 98 miljoner så håller trenden i sig kommer man att göra ett rekordår i år enligt ett pressmeddelande.

”Konjunkturen har varit med oss och de goda resultaten visar på framgången med vår företagskultur och affärsmodell. Vi har ingen överorganisation, inga mål för gruppens tillväxt eller lönsamhet, utan växer helt och fullt utifrån de enskilda bolagen och medarbetarnas kraft, vilja och initiativ”, säger Monica Granberg, vd för Structor AB i en kommentar.

Structor består av 30 fristående och partnerägda specialistbolag med cirka 500 medarbetare runtom i landet.

Sverrir Thór

Ämnen i artikeln:

Structor

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.