Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Historiskt

Stort FM-uppdrag för Coor

Publicerad: 14 januari 2014, 09:09

Mikael Stöhr är vd på Coor.

Foto: Coor.

Coor Service Management tecknar avtal med Statoil som innebär ansvar för drift- och servicetjänster till Statoils cirka 580 000 kvadratmeter kontors- och produktionsanläggningar i Norge.


Ämnen i artikeln:

Coor

Coor Service Management tecknar avtal med Statoil som innebär ansvar för drift- och servicetjänster till Statoils cirka 580 000 kvadratmeter kontors- och produktionsanläggningar i Norge.

Avtalet mellan Statoil och Coor omfattar ett stort antal servicetjänster, till exempel fastighetsservice, lokalvård, säkerhets- och receptionstjänster, konferensservice samt kontorsservicetjänster till 31 större kontor och produktionsanläggningar i hela Norge från Oslo i söder till Hammarfest i norr. Leveransen startar i maj och löper på fem år med möjlighet till förlängning i ytterligare fem år.

– Detta är en av de största outsourcingaffärerna på den Nordiska FM-marknaden någonsin. Vi är glada och stolta över den här affären, som innebär att vi växer markant i Norge. För koncernen får detta positiva effekter på omsättning och resultat redan 2014, säger Mikael Stöhr, vd och koncernchef för Coor Service Management.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande Coor Service Management

Ämnen i artikeln:

Coor

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News