Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Historiskt

Stordalen startar ”medlemshotell”

Publicerad: 31 augusti 2015, 13:05

Petter Stordalens samling av fristående hotell ska expandera. Genom att öppna upp för den nya formen av hotellsamarbete ”medlemshotell” ska den nuvarande gruppen av 10 profilhotell i Norden dubblas de närmaste åren.


Ämnen i artikeln:

Nordic Choice HotelsPetter Stordalen

Hotellgruppen Nordic Hotels & Resorts som består av Petter Stordalens 10 fristående hotell i Norden har fram till idag bestått uteslutande av bolagets egna driftshotell. Bland annat ingår Yasuragi utanför Stockholm, Copperhill Mountain Lodge i Åre, The Thief i Oslo och Skt Petri i Köpenhamn. Men nu förändras det och hotellgruppen öppnas upp för medlemshotell.

– Det finns många hotelloperatörer som vill utveckla sitt varumärke och koncept, men som möter stora utmaningar med att verka på en tuff och konkurrensutsatt marknad. Vi erbjuder nu en lösning där hotellet kan behålla sitt namn, profil och koncept medan vi kan ge dem en trygghet och kompetens inom kommersiell hotelldrift för att möta en ständigt föränderlig och komplex marknad, säger Trond Bastiansen Chief Operating Officer Nordic Hotels & Resorts, i ett pressmeddelande.

Nordic Hotels & Resorts är nu inne i en process där man handplockar hotell runt om i Norden som man anser passar bra in i hotellfamiljen och där det finns ett ömsesidigt intresse och vinst av ett samarbete.

Bolaget uppger att det första samarbetsavtalet är redan undertecknat och kommer att offentliggöras inom kort.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande Nordic Choice Hotels

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.