Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Historiskt

Startar nytt bolag i Karlstad

Publicerad: 14 mars 2018, 04:30

Från vänster till höger: Claes Danielsson, Peter Fahlstad och Erik Carlson. Bild: Structor

Peter Fahlstad och Erik Carlson har startat ett nytt projektledningsbolag inom Structor, som kommer vara verksamt i Värmland. Det nya bolaget har inriktning på projekt-och byggledning, besiktning samt projekteringsledning inom bygg.


Ämnen i artikeln:

Structor

Peter Fahlstad och Erik Carlson har startat ett nytt projektledningsbolag inom Structor. Det nya bolaget har inriktning mot bland annat projekt-och byggledning och kommer vara verksam i Värmland.

– Industrin investerar stort i Värmland, och Karlstad växer och står inför den största stadsomvandlingen i modern tid. Vi välkomnar Peter och Erik till Structorgruppen, säger Monica Granberg, VD för Structor AB.

Rekryteringen till det nya bolaget har påbörjats. Claes Danielsson har nyligen startat som projektledare medan Robert Ewen och Jesper Carlab ansluter i början av maj 2018.

Peter Fahlstad är idag styrelseordförande i Structor Värmland AB och kommer närmast från fem års arbete som egenföretagare i det egna bolaget Prusik Sverige. Erik Carlson kommer senast från det egna bolaget ERCON Projektpartner.

– Det var ett naturligt steg att starta det nya bolaget inom Structor tillsammans med Erik. Här finns nätverket, specialistkunskapen och friheten att arbeta självständigt, vilket är värdefullt för både kunderna och bolagen, säger Peter Fahlstad, partner i Structor Projektpartner Värmland AB.

Redaktionen

Ämnen i artikeln:

Structor

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.