Torsdag06.08.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Historiskt

Sofia Ljungdahl lämnar JM

Publicerad: 10 Januari 2011, 23:00

Sofia Ljungdahl lämnar JM Sofia Ljungdahl, affärsenhetschef för JM Fastighetsutveckling samt medlem i JMs koncernledning, har beslutat att lämna sitt uppdrag för att gå vidare till ny tjänst hos Peab…


Källa: Pressmeddelande JM

Sofia Ljungdahl lämnar JM

Sofia Ljungdahl, affärsenhetschef för JM Fastighetsutveckling samt medlem i JMs koncernledning, har beslutat att lämna sitt uppdrag för att gå vidare till ny tjänst hos Peab.

Sofia Ljungdahl efterträder Tomas Anderson som chef för Peabs Division Bostad

– Sofia Ljungdahl har varit en uppskattad medarbetare inom JM under många år och därför är det tråkigt att hon slutar. Jag önskar henne lycka till i sin nya utmaning, säger Johan Skoglund, VD på JM.

Sofia Ljungdahl har varit anställd på JM sedan 1995. Hon lämnar sitt uppdrag på JM med omedelbar verkan. Arbetet med att hitta en ersättare pågår. Till dess detta har skett upprätthålls tjänsten av Zdravko Markovski utöver sitt ansvar som affärsenhetschef för JM Bostad Stockholm.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.