Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Historiskt

Skanska tecknar avtal med Mimer

Publicerad: 24 maj 2018, 08:21

Bild: Skanska

Skanska har slutit partnertingavtal med Bostads AB Mimer avseende förberedande arbete för tre nya punkthus i Bäckby, Västerås.


Ämnen i artikeln:

SkanskaMimer BostadVästerås

– Vi är väldigt glada över förtroendet från Bostads AB Mimer. Det här blir vårt första husprojekt i Västerås sedan vi nyetablerade oss i staden. En spännande start där vi får god användning av vår erfarenhet av att arbeta med hållbara lösningar i bred samverkan, säger Mikael Lundin, distriktschef på Skanska Sverige AB.

– Det är bra att Skanska nyetablerar i Västerås, det är ett tecken på att Västerås är en växande och attraktiv stad. Det känns tryggt och roligt att tillsammans jobba med utvecklingen av Bäckby så att vi får fina och prisvärda bostäder, säger Mikael Källqvist, vd på Bostads AB Mimer.

Skanska har även en option på att bygga husen, som kommer bli mellan sju till elva våningar och tillsammans omfatta totalt 124 lägenheter.

Redaktionen

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.