Onsdag28.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Historiskt

Skanska Sverige möblerar om i ledningen

Publicerad: 30 Augusti 2011, 22:00

Skanska Sverige möblerar om i ledningen Från och med 1 oktober sker ett par förändringar i ledningen för Skanska Sverige. Pierre Olofsson blir ny vice vd, Mats Nyström utses till verksamhetsdirektör och Johan Ellerstedt kommer att tillträda en tjänst som vd för ett bolag som ska investera i och utveckla hyresrätter…


Källa: Pressmeddelande Skanska

Skanska Sverige möblerar om i ledningen

Från och med 1 oktober sker ett par förändringar i ledningen för Skanska Sverige. Pierre Olofsson blir ny vice vd, Mats Nyström utses till verksamhetsdirektör och Johan Ellerstedt kommer att tillträda en tjänst som vd för ett bolag som ska investera i och utveckla hyresrätter.

Ny vice VD med ansvar för husbyggnadsregionerna i Stockholm och Skåne blir Pierre Olofsson som redan ingår i ledningen. Han är idag verksamhetsdirektör med ansvar för flertalet supportfunktioner.

Ny medlem av Skanska Sveriges ledning som verksamhetsdirektör blir Mats Nyström som idag är regionchef för bostadsbyggandet i Stockholm.

Johan Ellerstedt, som idag är vice VD för husregionerna i Stockholm och Skåne, kommer att tillträda en tjänst som VD för ett bolag som ska investera i och utveckla hyresrätter, Skanska Hyresbostäder AB. Inledningsvis kommer han att arbeta med att utreda affärsmöjligheterna för hyresrätter på den svenska marknaden.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.