Tisdag27.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Historiskt

Skanska Sverige förändrar organisationen

Publicerad: 4 Oktober 2010, 22:00

Skanska Sverige förändrar organisationen Skanska Sverige ökar specialiseringen av sin utvecklingsverksamhet och delar upp projektutveckling i två delar, bostad och kommersiellt. Samtidigt införs ett nytt ekonomistyrningsprogram…


Källa: Pressmeddelande Skanska

Skanska Sverige förändrar organisationen

Skanska Sverige ökar specialiseringen av sin utvecklingsverksamhet och delar upp projektutveckling i två delar, bostad och kommersiellt. Samtidigt införs ett nytt ekonomistyrningsprogram.

Charlotta Gren blir ny chef för Skanska Sveriges nya ekonomistyrningsprogram ESP, en strategisk funktion som syftar till att införa nya gemensamma arbetssätt och att verksamhetsanpassa stödsystemen för en effektivare informationshantering och bättre beslutsunderlag. Charlotta Gren kommer närmast från rollen som utvecklingschef.

Projektutvecklingsverksamheten delas upp i två delar. Gunnar Hagman tillträder den nya rollen som chef för projektutveckling av kommersiella fastigheter. Gunnar arbetar sedan 2008 som regionchef för Hus Syd. Han efterträds av Magnus Persson.

Peter Wallin kommer att vara tillförordnad chef för projektutveckling av nya bostäder tills vidare. Jörgen Eriksson som fram till nu har varit chef för projektutveckling inom Skanska Sverige kommer att under den närmaste tiden lånas ut till Skanska-koncernen för ett specialuppdrag.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.