Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Historiskt

SHH startar samhällsfastighetsbolag

Publicerad: 10 april 2019, 05:04

Fredrik Alvarsson.

Foto: CA Fastigheter.

SHH, som i dagsläget jobbar med bostadsutveckling, breddar verksamheter och startar ett nytt affärsområde inom samhällsfastigheter. Fredrik Alvarsson, närmast från CA Fastigheter, blir vd för bolaget.


Ämnen i artikeln:

Fredrik AlvarssonSHH Bostad

SHH, som i dagsläget jobbar med bostadsutveckling, breddar verksamheter och startar ett nytt affärsområde inom samhällsfastigheter. Fredrik Alvarsson, närmast från CA Fastigheter, blir vd för det nya bolaget.

Det nya bolaget, SHH Samhällsfastigheter AB, kommer att fokusera på projektuveckling av samhällsfastigheter över hela landet, initialt med fokus på vård- och omsorgsfastigheter.

I dagsläget pågår produktion av ett äldreboende i Masmo, Huddinge i södra Stockholm om totalt 79 lägenheter, och under året planeras ytterligare två nya äldreboendeprojekt i Stockholmsregionen.

Fredrik Alvarsson kommer senast från CA Fastigheter där han var vd. Han har tidigare bland annat jobbat på Hemsö. Från och med den 1 maj kommer han också att ingå i ledningsgruppen.

– Behovet är stort av bland annat vård- och omsorgsfastigheter och SHH tar nu ett stort steg för att bli en aktör inom samhällsfastigheter, säger Misha Moeremans d’Emaus, vd och koncernchef SHH Bostad.

Redaktionen

Ämnen i artikeln:

Fredrik AlvarssonSHH Bostad

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.