Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Historiskt

Serneke tecknar ramavtal med Specialfastigheter

Publicerad: 1 november 2018, 11:09

Bild: Specialfastigheter

Serneke har ingått ett ramavtal med statliga Specialfastigheter, som under avtalsperioden planerar att genomföra projekt för uppskattningsvis fyra miljarder kronor.


Ämnen i artikeln:

SernekeSpecialfastigheter

Avtalsperioden omfattar sju år, under vilka Specialfastigheter planerar att genomföra 300 projekt årligen. Bolaget tecknar då avtal med flera entreprenörer för fyra zoner i landet, och Serneke har i upphandlingen valts ut som leverantör i samtliga zoner.

– Avtalet med Specialfastigheter ligger helt i linje med vår strategi och kundbas – att jobba med samhällsfastigheter på uppdrag av offentliga verksamheter. Vi ser fram emot ett långt samarbete i en rad spännande och viktiga projekt, säger Marlene Wiberg, arbetschef på Serneke Bygg.

Projekten kommer i huvudsak att utföras i anslutning till pågående verksamhet och i fastigheter med höga säkerhets- och skyddskrav, där verksamheten pågår dygnet runt året om.

Projekten kommer vara ny-, om- och tillbyggnationer och kan vara allt från installationsprojekt till kompletta byggnader.

Avtalet innehåller också option på förlängning med två plus tre år.

Redaktionen

Ämnen i artikeln:

SernekeSpecialfastigheter

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.