Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Historiskt

Schibsted i samarbete med svenska Qasa

Publicerad: 17 augusti 2018, 07:25

Bild: Qasa

Schibsted har, tillsammans med dotterbolaget Blocket, inlett ett samarbete med den svenska uthyrningsplattformen Qasa.


Ämnen i artikeln:

Qasa

Qasa är en digital plattform vars syfte är att förenkla uthyrningsprocessen genom att matcha rätt hyresgäst till rätt bostad. I samband med det nya samarbetet kommer Blocket erbjuda Qasas tjänster på sin köp- och säljsajt.

– Genom samarbetet med Qasa kan vi erbjuda våra användare annonsering inom andrahandsuthyrning med fler trygga kringtjänster såsom betalgaranti och hantering av utbetalningar. Vi är glada att ihop med Qasa arbeta för en trygg och växande andrahandsmarknad för bostäder, säger Robin Suwe affärsområdeschef för Blocket Bostad.

Qasa omsätter i nuläget hyror till ett värde av 100 miljoner kronor.

– Tillsammans med Schibsted kan vi ta vi ett stort kliv mot vår vision om en tryggare och mer rörlig bostadsmarknad, både i och utanför Sverige. Qasa och Blocket kompletterar varandra och tack vare samarbetet räknar vi med att Qasa inom några år ska omsätta hyror för flera miljarder kronor, säger Mattia Tosti, marknadschef på Qasa.

Redaktionen

Ämnen i artikeln:

Qasa

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.