Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Historiskt

Scandic öppnar hotell i Trondheim

Publicerad: 16 augusti 2018, 07:20

Bild: Scandic

Scandic Hotels kommer bedriva verksamheten av ett nytt hotell i Nyhavna, Trondheim. Hotellföretaget har tecknat ett hyresavtal med Bane NOR Eindom och Utstillingsplassen Eindom som just nu utvecklar hotellet.


Ämnen i artikeln:

ScandicTrondheim

Hotellet kommer omfatta 425 rum samt 4000 kvadratmeter yta för konferensfaciliteter och blir där med stadens största hotell.

– Detta är ett väldigt spännande projekt för oss. Nyhavna har potential för att bli ett levande och attraktivt område i Trondheim och ett vackert, nytt hotell här kommer ge stadsutvecklingen en flygande start, säger Petter Eiken, administrerande direktör för Bane NOR Eiendom.

– Scandic och Utstillingsplassen har framgångsrikt jobbat tillsammans med utveckling av flera nya hotell. Vi är mycket glada att vara med och delta i projektet med ett nytt storhotell i Nyhavna-området, som är det nästa stora utvecklingsområdet centralt i Trondheim, säger Terje Haugan, Affärsutvecklare på Utstillingsplassen Eiendom.

Redaktionen

Ämnen i artikeln:

ScandicTrondheim

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.