Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

lördag15.05.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Historiskt

Saxborn öppnar porten norrut

Publicerad: 21 september 2016, 06:45

Henrik Saxborn är vd på Castellum.

Foto: Castellum.

Castellums förvärv av Norrporten öppnar upp en helt nu marknad för bolaget i norr, som man nu har möjlighet att vidareutveckla. Det säger Henrik Saxborn i Fastighetsnytt Podcast.


Ämnen i artikeln:

Fastighetsmarknaden i norra Sverige

Castellums förvärv av Norrporten öppnar upp en helt nu marknad för bolaget. Hittills har man inte varit verksam norr om Dalälven men i och med förvärvet får man verksamhet i norra Sverige, som nu blir ett nytt affärsområde under ledning av Jörgen Lundgren, som var vd för Norrporten.

I en intervju i Fastighetsnytt Podcast konstaterar Henrik Saxborn, vd för Castellum, att man nu har möjlighet att vidareutveckla portföljen i norr.

– Norrporten tittade inte på logistik om man tar ett exempel och där finns ju en sådan utvecklingsmöjlighet, säger Saxborn.

Han konstaterar att förvärvet inte endast ger Castellum möjlighet att stärka sin närvaro på befintliga marknader utan även att man kan vända på frågan och förstärka sina fästen i norra Sverige.

Här finns ett utdrag av podden som släpps klockan 19 på onsdagskvällen.

http://media.blubrry.com/fastighetsnytt_podcast/content.blubrry.com/fastighetsnytt_podcast/henrik_saxborn_norr_mixdown.mp3

Sverrir Thór

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.