Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Historiskt

Satsning på äldreboenden för NREP

Publicerad: 19 mars 2019, 12:33

Dorotea Stellmach.

Foto: NREP.

NREP planerar en satsning på utveckling och ägande av vård- och omsorgsboenden i bolaget Altura i Norden som man grundade under slutet av 2018.


Ämnen i artikeln:

Altura FastigheterNREP

Dorotea Stellmach, tidigare sjuksköterska, kommer att leda bolagetsom ansvarig för konceptutvecklingen. Närmast kommer hon från rollen som regionansvarig på Attendo.

I teamet ingår även Fredrik Häggbom och Carl-Adam von Scheele. Fredrik Häggbom har kommer senast från Hemsö. På Altura ska han ansvara för projektutveckling. Carl-Adam von Scheele ska ansvara för affärsutveckling och har en bakgrund hos MTG och McKinsey & Company.

Altura har idag flera pågående utvecklingsprojekt i Skåne och Stockholmsområdet med olika samarbetspartners. Ett av dem ligger i skånska Löddeköpinge där Altura utvecklar ett äldreboende innehållandes 60 lägenheter tillsammans med Drevviken. Vårdoperatören Vardaga har skrivit på ett 15-årigt hyresavtal och flyttar in 2021. I Masmo pågår ett utvecklingsprojekt med SHH Bostäder avseende ett äldreboende på 79 lägenheter.

Ämnen i artikeln:

Altura FastigheterNREP

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.