Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Historiskt

Sandvik flyttar till WTC

Publicerad: 19 september 2011, 22:00

Sandvik flyttar till WTC
Börsnoterade Sandvik AB väljer att flytta sitt huvudkontor till World Trade Center i Stockholm. Hyresavtalet avser cirka 2 500 kvadratmeter och löper över fem år…


Källa: Pressmeddelande Newsec

Sandvik flyttar till WTC

Börsnoterade Sandvik AB väljer att flytta sitt huvudkontor till World Trade Center i Stockholm. Hyresavtalet avser cirka 2 500 kvadratmeter och löper över fem år.

Newsec Asset Management har tecknat ett hyresavtal med Sandvik AB avseende 2 500 kvm i World Fastigheten som ägs av tjänstepensionsbolaget Alecta.

-Sandvik flyttar in i de nya lokalerna sommaren 2012. Det centrala läget med bland annat direktanslutning till tåg, och tidseffektiv förbindelse till Arlanda är viktiga faktorer för en internationell koncern med verksamhet över hela världen. I WTC finns dessutom tillgång till ett stort utbud av flexibla konferensutrymmen vilket var ytterligare en parameter som bidrog till vårt val, säger Olof Faxander, VD och Koncernchef på Sandvik.

Redaktionen

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.