Fredag30.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Historiskt

Riksbyggen får uppdrag av Provinsfastigheter

Publicerad: 22 Augusti 2011, 22:00

Riksbyggen får uppdrag av Provinsfastigheter Riksbyggen tar hem delar av driften av två fastighetsportföljer för Provinsfastigheters räkning. Tillsammans med Aberdeen Asset Management kommer Riksbyggen ansvara för förvaltningen och driften avseende Provinsfastigheters fastigheter i Sverige…


Källa: Pressmeddelande Riksbyggen

Riksbyggen får uppdrag av Provinsfastigheter

Riksbyggen tar hem delar av driften av två fastighetsportföljer för Provinsfastigheters räkning. Tillsammans med Aberdeen Asset Management kommer Riksbyggen ansvara för förvaltningen och driften avseende Provinsfastigheters fastigheter i Sverige.

Provinsfastigheter har två fastighetsportföljer på totalt 373 000 kvadratmeter. Riksbyggen har sedan den 1 april i år fått förtroendet att ta hand om driften av 271 000 kvadratmeter med en möjlighet till utökning av uppdraget. Kontraktet löper på tre år och avser driftteknisk förvaltning med en extra tyngd på energioptimering. På de platser där det finns ett större bostadsbestånd har Riksbyggen även ett utökat ansvar för bostadsadministrationen.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.