Onsdag21.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Historiskt

Richard Hultin vice vd för Skanska

Publicerad: 10 Augusti 2011, 22:00

Richard Hultin vice vd för Skanska Richard Hultin har utsetts till vice vd och ny medlem av Skanskas koncernledning, Senior Executive Team (SET). Han kommer i SET att ansvara för Skanskas Bostadsutveckling och Skanska Kommersiell Utveckling Europa…


Källa: Pressmeddelande Skanska

Richard Hultin vice vd för Skanska

Richard Hultin har utsetts till vice vd och ny medlem av Skanskas koncernledning, Senior Executive Team (SET). Han kommer i SET att ansvara för Skanskas Bostadsutveckling och Skanska Kommersiell Utveckling Europa.

Richard Hultin är för närvarande VD för Skanska Kommersiell Utveckling Europa med ansvar för utveckling av kommersiella fastigheter i Europa. Richard, som har 30 års erfarenhet från fastighetsmarknaden, anställdes i Skanska 1981.

Richard Hultin tillträder sin nya befattning den 15 augusti. Processen för att finna en ersättare som VD för Skanska Kommersiell Utveckling Europa kommer nu att påbörjas.

Richard Hultin efterträder Tor Krusell som kommer att fortsätta stå till Skanskas förfogande. Han har i ett flertal år innehaft en rad ledande befattningar i Skanska, bland annat som chef för koncernstaberna Kommunikation och Personal och senast för Skanskas bostadsutvecklingsverksamhet.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.