Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Historiskt

Ramavtal mellan Nordic PM och Veidekke

Publicerad: 5 oktober 2016, 11:50

Nordic PM har tecknat ett ramavtal med Veidekke Bostad AB avseende förvaltning, fastighetsdrift och uthyrning av vakanta lokaler för Veidekke Bostads fastigheter över hela landet.


Ämnen i artikeln:

Nordic PMVeidekke

Avtalet innebär att Nordic PM kommer att få ansvar för ett flertal av de utvecklingsfastigheter som ingår i Veidekkes fastighetsportfölj, under tiden fram till rivning av de befintliga byggnaderna då projektfasen med uppförande av nya bostäder tar vid.

Bland Veidekkes fastigheter finns bland annat Veddesta Centrum, f.d. Kolsyrefabriken i Liljeholmen, gamla brandstationen i Nynäshamn samt en kontorsfastighet i Örnsberg.

– Fastigheterna i vårt bestånd där byggprocessen inte startat behöver tas om hand på bästa sätt under tiden fram till rivning/byggstart. Vi kommer därför att upprätta affärsplaner för dessa, tillsammans med Nordic PM som får i uppdrag att genomföra dem, så vi kan fokusera på vår kärnverksamhet att utveckla områden och bygga nya bostäder, säger Ann-Sophie Forsberg, Projektutvecklingschef Veidekke.

Redaktionen

Ämnen i artikeln:

Nordic PMVeidekke

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.