Torsdag29.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Historiskt

Positiv avkastning men oviss framtid

Publicerad: 16 Augusti 2011, 22:00

Positiv avkastning men oviss framtid Mitt i debatten om budgetunderskott och den till synes ändlösa krisen I Europa så uppvisade den kommersiella fastighetsmarknaden i USA positiva siffror. Avkastningen var 4,3 procent för det andra kvartalet, enligt IPD US Quarterly Property Index…


Källa: Pressmeddelande IPD

Positiv avkastning men oviss framtid

Mitt i debatten om budgetunderskott och den till synes ändlösa krisen I Europa så uppvisade den kommersiella fastighetsmarknaden i USA positiva siffror. Avkastningen var 4,3 procent för det andra kvartalet, enligt IPD US Quarterly Property Index.

Värdena ökade med 2,8 procent och den amerikanska fastighetsmarknaden har i dag återhämtat 13,6 procent av det totala värdefallet på 33,6 procent.

-Nästa kvartal kommer att vara en viktig värdemätare för USA:s kommersiella fastighetsmarknad. Detta tack vare den osäkerhet som finns kring Standard & Poor’s sänkta betyg, statsskulden och den energiska debatten i kongressen om strategin för att stoppa det växande budgetunderskottet, säger Jim Valente, Director Performance and Risk Analytics, IPD.

Mattias Fröjd

mattias.frojd@fastighetsnytt.se

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.