Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag28.01.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Historiskt

pm whilborgs

Publicerad: 7 Juli 2009, 22:00

Ökat förvaltningsresultat för Wihlborgs I sin delårsrapport för det andra kvartalet 2009 meddelar Wihlborgs Fastigheter AB att förvaltningsresultatet ökade med 12 procent jämfört med motsvarande period förra året. Företagets vd Anders Jarl säger att hyresmarknaden är fortsatt stark och att nettouthyrningen varit positiv…


Källa: Pressmeddelande, Wihlborgs Fastigheter AB

Ökat förvaltningsresultat för Wihlborgs

I sin delårsrapport för det andra kvartalet 2009 meddelar Wihlborgs Fastigheter AB att förvaltningsresultatet ökade med 12 procent jämfört med motsvarande period förra året. Företagets vd Anders Jarl säger att hyresmarknaden är fortsatt stark och att nettouthyrningen varit positiv.

– Hyresmarknaden är fortsatt stark. Under perioden har vi tecknat nya hyresavtal för 60 (61) miljoner kronor per år samtidigt som uppsägningarna stannar vid 42 (33). Vi har alltså fortfarande en positiv nettouthyrning om 18 (28) Mkr, säger Anders Jarl.

− Det händer mycket i Öresundsregionen. Både Danmark och Tyskland har nu gett klartecken till bron över Fehmarn Bält som innebär att man 2018 kan ta landvägen direkt ner till kontinenten. Och det förväntade beslutet att lägga ESS i Lund tillsammans med utbyggnaden av Max-lab IV innebär en mycket intressant framtid för Wihlborgs, säger Anders Jarl.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.